Grups

Grups que formem Ecologistes en Acció de Catalunya

 

Per a fer-se entitat membre d’Ecologistes en Acció de Catalunya cal:


- Estar d’acord amb els termes que marquen el Protocol de relació amb "Ecologistas en Acció", amb els principis i amb el reglament de fucionament.
- Contribuir econòmicament al manteniment de la xarxa dins de les seves possibilitats.
- "Descarregar", omplir i fer-nos arribar el full de participació declarant-se entitat-membre o entitat observadora o adherida a la xarxa.

Crear un grup ecologista local

Un cop feta l’assemblea fundacional cal presentar-los amb una còpia de l’acta de l’assemblea o reunió fundacional al registre d’entitats de la generalitat (departament de justicia), cantonada Casp/Pau Clarís, Metro URQUINAONA, Barcelona.

A l’acta de l’assemblea ha de figurar els noms i els DNI del president/a escollit/escollida, vicepresident/a, secretari/a i les persones que formin la junta directiva (veure el model d’estatuts)

El procès de creació d’una entitat ecologista pot seguir els següents pasos:

- Realitzar la reunió o assemblea fundacional a on s’aprovin els estatuts i la composició de la junta directiva (evidentment s’han de tractar altres temes, però a efectes de registre no tenen cap importància).

- Portar els documents a registre.

- Un cop es tingui la confirmació escrita del registre de l’entitat (por trigar algunes setmanes). Anar a la delegació d’Hisenda corresponent per registrar-la i solicitar la corresponent exempció fiscal per tractar-se d’una entitat sense ànim de lucre.

SPIP | | Mapa del lloc Web | Seguir la vida del lloc RSS 2.0